Behandlinger

Bliv fri af smerten

Tag kontrollen

Lider du af kronisk migræne, leddegigt, rygsmerter eller lign.?

Vrede, frustration eller ked-af-det-hed kan sætte sig i kroppen som en lås/smerte. Smerten kan være en reaktion, som opstår i situationer, hvor du "har brug for det" eller hvor du "plejer" at opleve smerte. Smerte kan opstå ved tanken, og føles særdeles virkelig.

Med hypnose kan du afkoble en følelse, gammel hændelse eller andet som kroppen husker og skabe ro i det ramte område.

 

Inden aftalt session skal egen læge have givet grønt lys, for at kroppen er, som den skal være. Smerter kan i mange tilfælde være et vigtigt signal fra kroppen, som ikke bør ignoreres.

 

BEHANDLINGER

RØGFRI

Bliv røgfri uden kamp

1-2 behandlinger

Er du træt af morgenhoste og nedsat lugte- smagssans? Ønsker du effektiv hjælp til at stoppe med at ryge?

Med hypnose bryder du nemt og effektivt din rygevane - uanset hvorfor og hvor meget du ryger! Med hypnose fjerner vi trangen og alle afhængighedssymptomer.

 

Vaner ligger dybt i den underbevidste del af hjernen og kan være svære at bryde alene med viljestyrken. Under hypnosen er din underbevidsthed aktiv og parat, til at modtage mine positive forslag om at stoppe med at ryge og begynde livet som røgfri. Alt hvad det kræver af dig er, at du er motiveret, har tillid til min ekspertise og at du har et oprigtigt ønske om at stoppe med at ryge.

Slank uden kur og kamp

Spis hvad du vil

Ønsker du at smide kilo én gang for alle?

Er du mæt og træt af bevsærlige slankekure, der begrænser dig i din hverdag? Har du før været på kur, og har taget på igen? Fløjt kampen af med hypnose! Spis hvad du vil, når du er sulten - og stop når du er mæt. Lær at lytte til din krops signaler og få nye sunde vaner.

 

Ofte spiser vi på følelser; f.eks. stress, kedsomhed, ked-af-det, trøst, belønning eller hygge. Underbevidstheden danner en vane, som fungerer automatik, når du er i en bestemt situation. Du behøver ikke engang at overveje om du skal spise - du gør det bare. Nogen spiser usunde snacks, andre overspiser eller spiser så lidt, at deres stofskifte bliver for lavt.

 

Med hypnose får du effektiv hjælp til at bryde din vane og få nye sunde vaner. Hypnosen tager udgangspunkt i dine egne ønsker. Vægtkontrol med hynose er IKKE en ny slankekur - det er en varig forandring i dine underbevidste tanker og vaner. Hypnose giver dig kontrollen tilbage, så du styrer og bestemmer, hvad og hvor meget du vil spise.

VÆGTKONTROL

ANGST & FOBIER

Bliv fri til at leve livet

Slip angsten

Er du bange for at flyve? Bange for slanger, edderkopper, mørke, tandlæger eller at være sammen med mange mennesker på én gang? Kender du til at have begrænsninger, der forhindrer dig i hverdagens gøremål? Selvom du måske føler og tænker at tanken er fjollet og slet ikke giver mening. Mærker du så alligevel angsten?

 

Angst og fobier er et emne der dækker over alt fra angsten for at være alene eller sammen med nogen, flyskræk eller fornemmelsen af ikke at kunne trække vejret. Angst kan både bestå af tanker, følelser og fysiske kropslige fornemmelser. I mange tilfælde er angst en automatisk mekanisme, der udløses i det underbevidste sind - derfor kan vi ikke selv styre vores angst og de kropslige fornemmelser der følger med, når kroppen går i alarmberedskab. I nogle tilfælde kan der ske en fejltolkning, og vores hjerne opfatter harmløse situationer som farlige og udløser angsten. Hjernen udløser simpelthen en automatisk reaktion på bestemte begivenheder.

Med hypnose tilfører jeg dig mental wellness og ressourcer i form af afslapning, tryghed, indre ro, selvtillid og velvære.

SMERTE

HA' DET GODT

Få livslysten igen

Genfind det gode humør

Er du trist og træt? Er du plaget af smerter, uro og vrede? Har du holdt ferie, for så at opdage at hverdagen får dig tilbage på det negative spor?

Kunne du tænke dig at finde lysten frem igen?

 

Der kan være mange årsager til, at du føler dig trist og træt - men fælles for dem alle er, at de kan fjernes, sådan at du kommer tilbage på sporet. Specielt hvis du ikke umiddelbart er klar over årsagen til din tristhed, er hypnose et fantastisk værktøj. Med hypnose kan vi via dit underbevidste sind finde frem til årsagen, finde gejsten frem igen og opbygge et positivt fremtidsbillede. Hent dine positive følelser og ressourcer frem til overfladen med hypnoseterapi - nemt og enkelt, uden timevis af samtaleterapi.

Bliv allergifri

Uden brug af medicin

Er du træt af, ikke at kunne gå frit rundt i forårsmånederne? At du ikke kan tåle at farve hår eller bruge din yndlingslæbestift? Er du påvirket af husstøv - selv i små mængder? Ønsker du at slippe af med din allergi, intolerance eller mindske overfølsomheden og reaktionen?

 

Allergi er en reaktion fra dit immunsystem overfor nogle bestemte stoffer. Når kroppen bliver udsat for disse stoffer, markers det som farligt, og hver gang kroppen oplever stofferne giver det reaktioner. Allergier er i nogle tilfælde fejltagelser fra immunforsvaret, der reagerer uhensigtsmæssigt på noget, der ikke er farligt for kroppen; som eksempelvis græspollen og hundehår.

F.eks. kan dit immunforvsar i en situation, hvor uønskede virus eller bakterier er kommet ind i kroppen, samtidig have oplevet pollen eller hundehår i luftvejene, og derfor forbundet det med noget farligt. Når der så senere igen kommer pollen eller hundehår ind, reagerer immunforsvaret. Da der nu ingen virus eller bakterier er, angriber det i stedet kroppens egne celler. Siden dengang har immunforsvaret, som en del af det underbevidste sinds forsvarsmekanismer, været klar til at reagere, når det registrerer pollen og hundehår.

I hypnose forklarer jeg dit underbevidste sind, at der blot er tale om en "fejlkodning" fra dit immunforsvars side. De ting, som det tidligere har reageret på, er helt ufarlige og nu uden negative konsekvenser for din krop. Dit immunforsvar og din krop kan nu holde op med at reagere på pollen og hundehår eller hvad problemet nu har været.

 

ALLERGI

Og meget, meget mere

Hypnose kan lindre og afhjælpe de fleste skavanker og problemer.

 

Ring til mig hvis du har yderligere spørgsmål om ovenstående behandlinger, eller gerne vil høre mere om behandlingen af andre problemstillinger.

AnneMette Laursen

Tranevej 16,

7100 Vejle

 

+ 45 50 73 44 57

Copyright @ All Rights Reserved