Om mig

 

OM MIG

AnneMette Laursen

NGH Certificeret Hypnoseterapeut & Hypnotisør

Hvem er jeg?

AnneMette Laursen, 50

Jeg har arbejdet med mennesker hele mit arbejdsliv - ja, faktisk tusindvis af mennesker, det har dog været korte møder, da jeg var ansat ved DSB i 29 år.

Udover at det i sig selv udviser en vis form for tålmodighed, gør det også at jeg har mødt alle mulige typer mennesker i alle sindsstemninger.

I årenes løb har jeg følt et større og større behov for at komme tættere på og have større indflydelse på mennesker omkring mig.

 

I marts 2015 kom jeg for første gang i berøring med hypnoseterapi. Min yngste datter havde i længere tid haft det dårligt. Efter 3 timers hypnoseterapi, havde jeg en anden datter med mig hjem! Der var sket mere på de timer, end det etablerede system, havde kunne gøre på flere år.

At min ældste datter derefter blevet kureret for angst på en time, gjorde mig kun endnu mere interesseret.

 

Derfor startede jeg kort efter på uddannelsen til NGH certificeret hypnoseterapeut. Jeg tror på, at hypnose er noget, der vil blive langt mere udbredt i årene frem - simpelthen fordi det virker - uden piller eller bivirkninger.

 

Vi er alle i stand til at ændre på vores dårlige vaner og tanker gennem hypnoseterapi og selvhypnose.

Hypnose virker altid, hvis der er et oprigtigt ønske, når det er fysisk muligt og når du kan forestille dig det.

Klient udtalelser

Luke

Røgfri

1 session

"Efter kun én session hos AnneMette kunne jeg smide cigaretterne ud. Skønt at slippe for 35 års dårlig vane. Kan kun anbefales."

Kjeld & Majbritt

Røgfri

1 session

"Vi er bare så glade for at vi besøgte AnneMette. Vi er stadig røgfrie efter 7 uger (YES!!!). Det var en super hyggelig dag i Vejle."

AnneMette Laursen

Tranevej 16,

7100 Vejle

 

+ 45 50 73 44 57

Copyright @ All Rights Reserved